Simla

Indiaas Tandoori Restaurant

Over Simla

Bij Simla Indiaas Restaurant laten we u kennismaken met de rijke culinaire tradities van India. Onze gepassioneerde chef-koks bereiden met zorg en vakmanschap verrukkelijke gerechten, waarbij ze gebruik maken van verse ingrediënten. Van smaakvolle tandoori-specialiteiten tot aromatische curry's en verfijnde biryani's, elk gerecht is een samensmelting van smaken en aroma's. Met een menu dat op maat is gemaakt, bieden we een breed scala aan keuzes om aan uw culinaire voorkeuren te voldoen.


Kom bij ons langs en ervaar de authentieke smaken van India, terwijl we u verwennen met uitstekende service en een warme ambiance. Simla Indiaas Restaurant, waar traditie en smaak samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring.

Video van kok

 

In India wordt veelvuldig gebruik gemaakt van een bijzondere klei-oven die bekend staat als de 'Tandoori'. Deze oven wordt gebruikt voor het roosteren van vlees en vis. Daarnaast wordt in de Tandoori oven ook 'Naan', een zacht brood, gebakken. Deze kooktechniek geeft de Indiase gerechten hun kenmerkende smaak.

 

Bij Simla maken wij uiteraard ook gebruik van een 'Tandoori klei-oven', zodat de karakteristieken van de gerechten volgens de traditionele Indiase bereidingswijze behouden blijven. 

 

In de bovenstaande video is te zien hoe op authentieke wijze vlees, vis en/of naan worden bereid in de tandoori oven.

Eigenaar en kok

       Karim Hussain

Onze fototijdlijn

1988

1996

2005

2015

Neem een kijkje op onze fototijdlijn en ontdek de rijke geschiedenis van Simla Indiaas Tandoori Restaurant.


1988: Simla werd opgericht in 's-Hertogenbosch, waar onze reis begon met een passie voor Indiaas eten en uitmuntende service.

1993: Vol trots openden wij onze deuren in het bruisende Antwerpen


1996: Met warmte en gastvrijheid verwelkomen wij u al sinds 1996 in het sfeervolle Sittard, waar wij onze liefde voor de Indiase smaak en kwaliteit voortzetten.


2015: In dat jaar hebben wij een grootschalige verbouwing ondergaan om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn.

2016: In dat jaar voegden wij een gloednieuw en uitgebreid terras toe aan ons restaurant, zodat u ook buiten kunt genieten van onze heerlijke gerechten.
​​​​​​​